Actueel

Masterclass medemenselijk ondernemen

11 januari 2024

Dit is een praktische workshop voor professionals die versnelling willen realiseren op het halen van allerlei (maatschappelijke/sociale) doelstellingen. Je bedrijf aansturen en organiseren vanuit het medemenselijk gedachtegoed kan hierin een enorm verschil maken. Tijdens de masterclass leer je over de theorie achter het gedachtegoed en ga je actief aan de slag met vaardigheden die nodig zijn voor het organiseren van medemenselijkheid in jouw organisatie.

Onze trainer neemt je mee in de theorie van medemenselijke bedrijfsvoering en geeft je concrete handvatten om met ermee in de praktijk aan de slag te gaan. Daarnaast is er natuurlijk ruimte om je eigen ideeën rond dit onderwerp te delen met de andere experts.

Met deze vaardigheden ga je in de masterclass aan de slag:
1. Anders denken en groeien: hoe zet je het welzijn van mensen centraal zetten in je bedrijfsprocessen?
2. Actief luisteren: hoe laat je zien dat je werkelijk wil weten wat de ander bezig houdt of bedoelt?
3. Samenwerken met je stakeholders: wie zijn ze en wat zijn hun behoeften en belangen?

Na afloop ontvang je een exemplaar van de praktijkgids Anders Groeien – Een medemenselijke aanpak van duurzaam en maatschappelijk ondernemen, geschreven door prof. dr. Harry Hummels en Erik Hilgers.

Voor wie is deze masterclass interessant?

De masterclass is gericht op senior professionals, waaronder C-level, ondernemers, managers en adviseurs. Zij richten zich op de lange termijn strategie, bedrijfsvoering en/of operationele kant van hun organisatie zoals HR, innovatie/business development en inkoop – en zijn bezig of willen aan de slag met het medemenselijk organiseren ervan.

Praktische informatie

Datum: vrijdag 26 januari
Tijd: van 9.30 tot 13.00 uur
Locatie: House of Watt, Amsterdam
Kosten: deelname is gratis

Wil je erbij zijn? Schrijf je in via dit formulier op de website van Medemenselijk Ondernemen.

Blijf op de hoogte van onze vorderingen, achtergrondinformatie over conscious contracting en inspirerende praktijkvoorbeelden.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief