Merknemers - HR kennis event

5 september 2024

Merknemers organiseert hét interactieve HR kennis event over duurzaam en innovatief beloningsbeleid. Boukje Keijzer en Monique Vering vertellen hoe je jouw unieke (belonings)beleid kunt vertalen in een arbeidsovereenkomst waarin welzijn centraal staat.

Steeds meer organisaties willen hun onnodig complexe, eenzijdige overeenkomsten beter laten aansluiten bij hun missie en normen en waarden en tegelijkertijd recht doen aan hun grootste kapitaal: de mensen in hun organisatie. In conscious contracts staat het welzijn van werkgever én werknemer centraal. De contracten zijn bovendien opgesteld in begrijpelijke taal, die aansluit bij zowel de organisatie als de medewerker.

Duurzaam beloningsbeleid bestaat uit vele facetten en is daardoor een omvangrijk onderwerp. Vaak staat dit onderwerp al hoog op de strategische HR agenda van veel bedrijven en organisaties. De vraag is dan ook welke stappen je nu kunt zetten om tot een duurzaam en aantrekkelijk beloningsbeleid te komen, passend bij jouw organisatie en medewerkers.

Klik hier voor meer informatie over het event.

Blijf op de hoogte van onze vorderingen, achtergrondinformatie over conscious contracting en inspirerende praktijkvoorbeelden.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief